• Vi firar hela året!

  MDH fyller 40 år 2017. Det uppmärksammar vi under hela året med flera aktiviteter och festligheter. Var med och fira du också!

  MDH 40 år

 • Läs rektors blogg

  Paul Pettersson bloggar om vad som är på gång, både utanför och innanför MDH:s väggar.

  Rektors blogg

 • Nytt campus Eskilstuna

  För att skapa ett levande och modernt campus där all verksamhet samlas på ett ställe, bygger MDH ett nytt campus i citykärnan i Eskilstuna. Det nya campuset beräknas stå klart 2019.

  Läs mer om nytt campus Eskilstuna

MDH - den samverkande högskolan

MDH är en av Sveriges större högskolor, med 15 000 studenter och 900 medarbetare. MDH kännetecknas av nära samarbeten med företag och offentlig sektor i regionen, vilket gör våra utbildningar attraktiva för studenter - och våra studenter attraktiva på arbetsmarknaden.

Forskning för värde och nytta

MDH fokuserar på forskning som genererar lösningar och genom samverkan med det omgivande samhället skapas värde och nytta, regionalt, nationellt och internationellt.

Forskning för värde och nytta

Samverkan - i allt vi gör

MDH:s vision är att vara: Ett starkt MDH - den samproducerande högskolan. Med 40 år av nära samverkan med det omgivande samhället har högskolan en unik erfarenhet och hög kompetens.

Samverka med MDH

Utbildning som leder till jobb

MDH erbjuder 52 program och 1000 kurser inom fyra utbildningsområden; lärarutbildningar, teknikutbildningar, hälso- och välfärdsutbildningar och ekonomiutbildningar.

Våra utbildningar

Nytt campus Eskilstuna

För att skapa ett mer flexibelt och modernt campus där all verksamhet i Eskilstuna samlas på ett ställe, bygger MDH ett nytt campus i citykärnan. Det nya campuset beräknas stå klart 2019.

Nytt campus Eskilstuna