Dags att göra ditt högskoleval!

2011-04-14 | Student

Funderar du på att plugga i höst? Då är det hög tid att göra ditt högskoleval. Imorgon, fredagen den 15 april, är nämligen sista ansökningsdagen till höstens utbildningar vid landets högskolor och universitet.
- Är man osäker på varför, vad och var man ska plugga, kan våra studievägledare hjälpa till med svaret, säger Sara Seltborg, informationschef på Mälardalens högskola.

Sista ansökningsdatum för högskolestudier till höstterminen 2011 närmar sig. Många tycker att utbildningsvalet är svårt och har frågor inför valet. Därför anordnar studievägledarna på Mälardalens högskola drop-in den 14 och 15 april för att hjälpa de sökande med sina val.

Under drop-in erbjuds kortare studievägledningspass som kan hjälpa de osäkra med sitt utbildningsval till höstterminen. Studievägledarna kommer även att kunna svara på frågor om ansökningsprocessen.
-Många som ska ansöka till universitets- och högskolestudier vet ofta vad de är intresserade av, men behöver hjälp av en studievägledare för att se vilka utbildningar som passar dem. Det kan därför vara lättare att välja utbildning när man får hjälp av någon som arbetar med dessa frågor, säger Mikael Lindberg, studievägledare på Mälardalens högskola.

Drop-in, datum, tider och adresser:
14 april, kl.9.00 – 18.00 Mälardalens högskola i Västerås, Högskoleplan 1.
Mälardalens högskola i Eskilstuna, Drottninggatan 12.

15 april, kl.9.00 – 18.00 Mälardalens högskola i Västerås, Högskoleplan 1.
Mälardalens högskola i Eskilstuna, Drottninggatan 12.