KNUFF – Uppåt. Framåt. Förverkliga.

- Mötesplats för dig som vill förverkliga idéer, innovationer eller starta eget företag.

2013-11-12 | Forskning/Samverkan

Den 13 november står Mälardalens högskola i Västerås som värd för KNUFF. Det är ett event och en mötesplats för dig som vill förverkliga idéer, innovationer eller starta eget företag.

Entréhallen på MDH förvandlas till ett stort eventtorg, där alla som har en idé är välkomna för att få hjälp att vidareutveckla och förverkliga den. Dessutom är dagen fullmatad av föreläsare, innovatörer, studenter, företagare, entreprenörer, rådgivare och myndigheter. Alla med samma mål – att hjälpa till att förverkliga idéer!

Programmet i korthet:

08.00-11.00 – Rådslaget
Frukost och rådslag med Västerås stad. Stadens politiker bjuder in till runda-bord-samtal om vad företagare tycker är ett bra företagsklimat!

11.00-17.00 - Eventtorget öppnar
På torget finns såväl innovatörer, studenter, företagare och entreprenörer som rådgivare och myndigheter samlade. Dessutom kommer tre stora inspiratörer att föreläsa under dagen. Entreprenören Gary Whitehill från Silicon Valley är en av dem och han berättar om vikten av att se sig själv som en produkt för att kunna förändra världen. Jacqueline Kothbauer, digital affärsutvecklare, riskkapitalist och journalist föreläser om det personliga varumärket och att marknadsföra sig själv via sociala medier. Äventyraren Ola Skinnarmo berättar om sitt entreprenörskap och vikten av mål och motivation.

17.00-21.00 - Mingelkväll på Kåren.
Lättare förtäring, underhållning och möjlighet till nätverkande. Dessutom koras vinnarna i årets Idétävling, arrangerad av IDÈLAB vid MDH.

Eventet är en gemensam satsning av organisationer inom företagande och innovationsstödssystem i Västmanland; Mälardalens högskola, Västerås Science Park, Coompanion, ALMI och Länsstyrelsen.
 

KNUFF på Facebook
Läs mer om årets Idétävling