MDH finns här för dig

2018-01-16 | Student Utbildning På campus

Att plugga på högskolan kan vara en stor omställning, vare sig du kommer direkt från gymnasiet eller har varit i arbetslivet ett tag. MDH satsar därför på att erbjuda bra stöd till både dig som är ny student och för dig som pluggat ett par år.

– Vi vill att du som student ska få de allra bästa förutsättningarna för att lyckas med dina studier. Därför erbjuder vi varje vecka möjligheter för dig att delta på exempelvis lunchföreläsningar, workshops, uppesittarkvällar, träffa någon vid studenttorget. Alla event är på något sätt kopplade till dina studier, berättar Marina Bergman som är högskolans studieteknikcoach.

Eventen går under namnet Här för dig, så håll utkik på mdh.se, Facebook och Tv-skärmarna som finns runt om på campus – där kommer information att publiceras under hela våren.

– I vår kommer du bland annat att ha möjlighet att gå på föreläsningar och workshops om studieteknik, dina sovvanor och hur du vässar ditt CV. Glöm inte heller bort allt annat stöd som MDH erbjuder. Jag tänker till exempel på högskolebiblioteket, studenthälsan, studenttorget och Idélab. Passa på att ta hjälp under din studietid, säger Marina Bergman.

Här för dig-eventen publiceras i kalendern

MDH:s stöd till dig som student