Victoria fotar livet som MDH-student

2013-01-15 | Student

- Jag tror att jag är en bra och kreativ person. Jag har stor koll på sociala medier, pluggar på Mälardalens högskola och befinner mig ofta på båda campus i Eskilstuna och Västerås. Det säger Victoria Inoue som sedan en vecka tillbaka delar med sig av sitt liv som student på Instagram.

Nu kan alla se hur det är att plugga på MDH. Instagram är en fotobaserad mikroblogg, där MDH med Victoria i spetsen redan fått flertalet följare. Att MDH-studenter finns på Instagram ger en unik möjlighet för alla att se hur det är att plugga på MDH, säger Daniel Pettersson, webbstrateg och ansvarig för MDH:s medverkan på Instagram.

Vi träffade Victoria i samband med uppstarten av instagram.com/studentliv och passade på att ta reda på lite mer om henne.

Vem är du?

- Jag heter Victoria och kommer från Stockholm men bor i Västerås och pluggar tredje och sista året på kandidatprogrammet i språk och humaniora med inriktning kommunikation. Jag har ett väldigt stort fotointresse och använder även Instagram privat. Generellt så har sociala medier en stor plats i min vardag, bortsett från Instagram så bloggar jag och jag har även en officiell fotoportfolio.

Inte nog med det. Victoria är också en av MDH:s studentambassadörer som under våren kommer besöka gymnasieskolor och mässor runtom i landet för att rekrytera nya studenter till MDH.

För att följa Victorias liv som student i Årets studentstäder gör du genom ditt egna Instagram-konto eller surfar in på instagram.com/studentliv .