• Vi vänder oss till Mälardalens högskola!

    Västerås stad har hittills kompetensutvecklat 125 medarbetare inom innovation på Mälardalens högskola. 

  • Vi vänder oss till Mälardalens högskola!

    Lisa Karlén, förskolechef och Maria Westerlund, biträdande förskolechef på Korvetten och Granciscus förskola i Nyköping gick en kurs i entreprenöriellt lärande på MDH. 

  • Vi vänder oss till Mälardalens högskola!

    Mikael Joki, VD för Eskilstuna elektronikpartner AB och medlem i nätverket Vilsta-gruppen, gick tillsammans med sina medarbetare en utbildning i Friska företag på MDH. 

Kompetensutveckling för dig och dina medarbetare

Behöver du utveckla din egen eller dina medarbetares kompetens? På Mälardalens högskola har vi bland annat uppdragsutbildningar, kompetensutveckling för lärare och rektorsutbildning. Uppdragsutbildningarna skräddarsyr vi efter just er verksamhets situation, behov och mål.

 

Kurser för mjukvaruutvecklare

MDH erbjuder kostnadsfria fristående kurser för yrkesverksamma mjuk­varu­utvecklare. Kurserna är till stor del webbaserade, ges på kvartsfart och är utformade så att de ska passa att kombinera med arbete. Läs mer om kurserna

Mälardalens kompetenscentrum för lärande

Vi erbjuder flera möjligheter till kompetensutveckling och utbildning för personal inom förskola och skola. För aktuella konferenser, kurser och andra evenemang besök  MKL:s webbsida