Låt oss utveckla morgondagens kompetens

Bland våra uppdragsutbildningar finns kompetensutveckling för många olika yrkesgrupper. Det som skiljer oss från andra utbildningsföretag är att vår kunskap baseras på aktuell forskning. Våra uppdragsutbildningar har samma höga kvalitetskrav som högskolans övriga utbildningar, samtidigt som de i vissa fall kan ge högskolepoäng. Låt Mälardalens högskola bli din givna kunskapsleverantör!

Tillsammans med er gör vi förstudier för att få förståelse för er verksamhet och vad den behöver för att möta framtidens krav. Vi är en partner som hjälper er att utveckla era tjänster, produkter och produktionsprocesser på lång sikt. 

Mälardalens högskola kan erbjuda kompetensutveckling inom följande områden:

  Ekonomi, samhälls- och teknikutveckling (pdf 716 kB)

  Hälsa, vård och välfärd (pdf 796 kB)

  Innovation, design och teknik (pdf 756 kB)

  Utbildning, kultur och kommunikation (pdf 773 kB)

Låt Mälardalens högskola bli din givna kunskapsleverantör!

 

Fri fart, fri start

MDH lanserade under våren 2016 ett helt nytt uppdragsutbildningskoncept med fri fart och fri start. Det innebär att ni själva bestämmer när ni börjar och i vilket tempo som ni vill läsa. Fri fart, fri start gäller kurser om 1,5 eller 3 högskolepoäng.   Läs mer om Fri fart, fri start

Kurser för mjukvaruutvecklare

Under våren erbjuder MDH kostnadsfria fristående kurser för yrkesverksamma mjuk­varu­utvecklare. Kurserna är till stor del webbaserade, ges på kvartsfart och är utformade så att de ska passa att kombinera med arbete.  Läs mer om kurserna

 

 

På gång på MDH

  • Höstterminen 2017 inleds den 24 augusti med en välkomstdag. Dagen startar men en gemensam timme där du hälsas välkommen och får information om Mälardalens högskola. Därefter tar linjeföreningarna över och guidar på campus. 25 augusti fortsätter vi med introduktionsföreläsningar där du får allmän information som är till nytta för dig som student.

  • Jiraporn Choowong vid akademin för hälsa, vård och välfärd försvarar sin doktorsavhandling “Barriers, Enablers and challenges in the practice of directly observed treatment for tuberculosis patients in a local Thai community” den 31 augusti i sal Raspen på MDH i Eskilstuna.

  • Camilla Dahlin Andersson vid akademin för innovation, design och teknik försvarar sin doktorsavhandling ”I händelse av delaktighet i en omvälvande innovationsprocess” den 8 september klockan 13.15 i sal Filen på MDH i Eskilstuna.