Studenttorget

Stöd under studierna

Här hittar du det stöd du kan få för att klara dina studier

Aktuellt

Hjälp oss utveckla Studenttorget
Tyck till! Gå in på www.menti.com och slå in koden 45 49 18.

Lyssnar du hellre på text än läser den?
Lär dig använda talsyntesen TorTalk
Ladda ner programmet gratis

Dina bästa tips och idéer kring undervisning
CeSAM gästar studenttorget och vill få in tips och idéer på hur du som student vill ha din utbildning, undervisning
- vad du tycker är bra eller vad som är mindre bra. Tävling med fina priser pågår under passet.
Eskilstuna: 12 december, kl. 12.00-13.00 vid studenttorget
Västerås: 14 december, kl. 12.00-13.00 vid studenttorget

Är du studentrepresentant?
Se webbpresentationen för studentrepresentanter här.

 

Studenttorget

2017-11-27Det är till studenttorget du kan vända dig med alla dina frågor och kan vi inte kan ge dig svaret direkt ser vi till att ta reda på det! Hos oss kan du också hämta ut din tentamen, dina intyg, parkeringstillstånd och mycket mer.

Funktionsnedsättning

2017-11-15En funktionsnedsättning ska inte upplevas som ett hinder för att läsa på högskolan. Därför erbjuder högskolan olika typer av stöd och hjälp för att du ska kunna studera på samma villkor som alla andra studenter

Studentombudsman

2017-10-04Studentombudsmannen har ett opartiskt förhållningssätt och kan hjälpa studenter som exempelvis upplever att de blivit orättvist behandlade, diskriminerade, trakasserade eller har frågor om regler och rättigheter.

Karriärtorget

2016-03-11Alla vill ha jobb efter avslutad utbildning. Mälardalens högskola erbjuder en rad tjänster för studenter som vill förbereda sig för arbetslivet. Här på Karriärtorget har vi samlat allt på ett ställe. Här hittar du våra erbjudanden för att öka möjligheterna till att få ett jobb när du har pluggat klart. Vid frågor hör av dig till oss på Karriärtorget!

Studievägledning

2017-12-13Mälardalens högskola erbjuder central studievägledning för dig som har generella frågor om studier och yrken, och specialiserade studievägledare om du har frågor om specifika utbildningsområden. Välkommen att kontakta oss!

Studenthälsan

2017-08-30På Studenthälsan kan du som är student vid MDH få stöd och hjälp på olika sätt under din studietid. Vi arbetar för att främja studenters fysiska och psykiska hälsa. Besök och kurser hos oss är kostnadsfria. Vi har tystnadsplikt och för inga journaler.

Studieteknik

2017-08-09Bra studieteknik ger ofta en trivsam studietid med mindre stress. Mälardalens högskola vill att du ska lyckas med dina studier och erbjuder flera olika aktiviteter som rör studier och studiteknik.

 

 

Kontakt
E-post: studenttorget@mdh.se
Telefon: 021-10 13 10