Central studievägledning

Vi erbjuder allmän studievägledning för dig som vill studera, och för dig som redan är student och har mer generella frågor om din utbildning.

 

Du kan vända dig till oss om du:

  • har allmänna frågor om högskolestudier och utbildningar vid Mälardalens högskola
  • är osäker på ditt studie- och yrkesval
  • undrar om du är behörig och hur du gör för att ansöka till högre utbildning
  • vill boka ett möte med en central studievägledare

Hur kontaktar du oss?

Du kontaktar oss lättast genom telefon och e-post. Mejlar du till oss och vill boka en tid för samtal vill vi att du kortfattat beskriver vad dina frågor gäller, vilken ort du vill ses på samt dina kontaktuppgifter.

Anna-Clara Meurling Karlsson, Caroline Sandberg, Anna Stinesen och Susanne Porswald hälsar dig välkommen att kontakta någon av oss via:

Telefon: 021-10 13 50, telefontid: måndagar och onsdagar kl 10.00-12.00. 
E-post: studievagledning@mdh.se    

Drop In!

Kom och träffa en studievägledare vid Studenttorget i Västerås och Eskilstuna varje onsdag kl.12.00-13.00 under vårt drop in med start V.4! Önskar du ett längre samtal så är du välkommen att boka en tid genom att mejla eller ringa till oss.

Välkommen!

 

Informationsföreläsning om högskolestudier!

Funderar du på att börja studera på högskola? Några gånger per år erbjuder vi en föreläsning för dig som vill veta mer om hur det är att studera vidare.

Under föreläsningen får du möjlighet att veta mer om behörighet till högskolestudier, utbildningsområden, hur det är att studera på högskola, information om studiemedel (CSN) mm.Möjlighet att ställa frågor till studievägledare finns också. 

 Vi kommer snart med mer information om när vi erbjuder nästa tillfälle.

Centrala studievägledningen vid Mälardalens högskola