Våra utbildningsområden

Förutbildning

2018-03-16Om du saknar behörighet till naturvetenskapliga eller tekniska utbildningar, har du möjlighet att söka till Naturvetenskapligt/tekniskt basår. Här får du behörighet och platsgaranti till samtliga tekniska program på Mälardalens högskola.

Design - Kommunikation

2017-12-05Inspirera och kommunicera genom text, bild och rum eller utveckla dina språkkunskaper och arbeta i en internationell miljö. Inom området design och kommunikation finns flera spännande utbildningar.

 

Ekonomi - Samhälle

2017-09-15Samhällsutvecklingen berör människor och deras vardag. Ekonomi och samhällsvetenskap skapar möjligheter för dig att påverka, lokalt och globalt.

Hälsa och välfärd

2018-02-14Din motivation och empati för att förstå, stötta och stärka gör stor skillnad för den enskilda människan. Du är med och skapar förutsättningarna för människor i grupp och som individer.

 

Konstnärlig utbildning

2018-03-02Vid MDH finns en musikverksamhet med inriktning kammarmusik. Undervisningen sker i en inspirerande miljö på Västerås slott där du har tillgång till övnings- och undervisningsrum dygnet runt och promenadavstånd till konserthus, teater, centralstation och centrum.

Teknik - Innovation

2017-11-09Vägen till ditt drömjobb i Sverige eller utomlands börjar hos oss. Vi samarbetar med några av världens främsta teknikföretag, vilket ger värdefulla kontakter och ökar dina chanser att få jobb efter studietiden.

Lärarutbildning

2018-03-19Som lärare inspirerar du barn och ungdomar att lära, vidga sina vyer och förstå sin omvärld. Genom forskningsbaserad utbildning och praktik på förskolor och skolor i regionen ger vi dig verktygen som rustar dig för ett av världens viktigaste yrken.