Avslutningshögtid vid MDH

Avslutningshögtid är högskolans tack till dig för din studietid och arrangeras efter varje termin. Du som läser din sista termin vid är välkommen att delta. Du kan delta även om du har kompletteringar kvar att göra i dina studier och oavsett om du har läst program eller motsvarande fristående kurser.

Avslutningshögtiden arrangeras efter varje höst- och vårtermin för dig som läser sista terminen vid MDH. Du går på den ceremoni som tillhör din akademi och utbildning. Vid ceremonin håller rektor Paul Pettersson och respektive akademichef tal. Studenter från Musik- och Operahögskolan vid Mälardalens högskola underhåller och det blir tal av MDH:s alumner.

Denna dag får du gärna fira med dina anhöriga och du kan bjuda in upp till tre namngivna gäster. Efter ceremonin bjuds det på kaffe med gluten- och laktosfri bakelse. Vid eventuella andra matpreferenser serveras frukt.

Notera att avslutningshögtiden är frivillig och att inga formella handlingar utfärdas i samband med högtiden. Varje student ansöker själva om sin examen vid avslutad utbildning.