Lärare 2019: studenter från lärarprogrammen presenterar sina examensarbeten

Konferenser och evenemang

Datum: 2019-06-14
Tid: 10.15 - 13.00
Plats: sal Raspen, MDH Eskilstuna

Den 14 juni bjuder vi in till ett tillfälle där forskning, utbildning och yrkesliv får mötas genom att våra studenter kommer presentera sina examensarbeten.

Vi vill bjuda in dig som arbetar inom förskola och skola till ett tillfälle där studenter vid våra olika lärarprogram presenterar forskningsresultat sina examensarbeten på ett populärvetenskapligt sätt. Här har du möjlighet att ta del av projekt som kan ha skett på just din arbetsplats. Lärare 2019 syftar till att stärka banden mellan forskning, utbildning och yrkesliv och ta tillvara den forskning som bedrivs inom ramen för våra lärarutbildningar.
Senast anmälningsdatum var den 31 maj.
 

Program

10.15 – Fika
Mälardalens högskola bjuder på fika.
10.30 – Josefine Mård Grinde
Subjektivitet I betyg och bedömning på högskolan. En kvalitativ studie med fokus på ämneslärarstudenter i svenska. Van Hieles teori i grundskolans geometri – En läromedelanalys fokuserad på tvådimensionella geometriska figurer i svenska läromedel för grundskolans årskurs 1–3.
11.00 – Jenene Strand
Van Hieles teori i grundskolans geometri: En läromedelsanalys fokuserad på tvådimensionella geometriska figurer i svenska läromedel för grundskolans årskurs 1–3
11.30 – Paulina Zens
Ämnesområde: problemlösningsuppgifter i läroböcker i matematik
12.00 – Avslutning

Kontaktperson: Elisabeth Wulff-Sahlén, elisabeth.wulff-sahlen@mdh.se.