Driftmeddelanden

  • Just nu är det problem med KronoX som visar scheman. Felsökning pågår för att åtgärda problemet så snart som möjligt. Prova gärna lite senare om det inte fungerar när du försöker.

 

Automation Student 2019

För att betona vikten av en stabil återväxt inom automationsområdet arrangerar Automation region en årlig studenttävling för bästa automationsrelaterade examensarbete. Det vinnande bidraget belönas med ett stipendium på 20 000 kronor.

Registrera ditt bidrag senast den 23 augusti.

Ta första steget till en drömkarriär utomlands

Du som student vid MDH har tillgång till karriärportalen Highered, där det går att söka praktikplats eller jobb utomlands.

Fantastisk möjlighet för dig som vill växa på ett professionellt plan

Mentor och adept i samtal

Vill du ha en mentor från arbetslivet?

I höst startar vi en ny omgång av mentorprogrammet där du som student får tillgång till en person från arbetslivet som ger dig konkreta tips inför ditt kliv ut på arbetsmarknaden.

Begränsat antal platser så gör din ansökan nu!

 

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

Studentinflytande

Mälardalens studentkår

Bredvid studierna

Restauranger på campus

 

 

Studentnyheter

Kalender

  • Den 18 juni klockan 13.30 arrangerar MDH vårterminens Avslutningshögtid för akademin för ekonomi, samhälle och teknik samt internationella program i sal Aula Collegium, MDH Eskilstuna. Ceremonin kommer att hållas på svenska och engelska.

  • Den 19 juni klockan 10.00 arrangerar MDH vårterminens Avslutningshögtid för akademin för innovation, design och teknik samt akademin för hälsa vård och välfärd i sal Aula Collegium, MDH Eskilstuna.

  • Den 19 juni kl.13.30 arrangerar MDH vårterminens Avslutningshögtid för akademin för utbildning, kultur och kommunikation i sal Aula Collegium, MDH Eskilstuna.

  • Konserten "Förklädd gud" med studenter från Musik- och opera högskolan vid MDH hålls i Västerås domkyrka fredagen 6 september kl. 18.00. Välkommen!

  • Funderar du kring din framtida arbetsplats? Hos Region Västmanland finns många kliniker, mottagningar och avdelningar. Under hösten finns Region Västmanland på plats vid Karriärtorget på MDH i Västerås. Passa på att få mer information och möjlighet att ställa frågor!

 

Lokal MDH Eskilstuna