Avslutningshögtid

Avslutningshögtid vid MDH

Läser du din sista termin? Nu är det dags för dig som läser ett program eller fristående kurser att anmäla dig till Avslutningshögtid.

Anmäl dig till Avslutningshögtid senast den 26 maj

 

Ta första steget till en drömkarriär utomlands

Du som student vid MDH har tillgång till karriärportalen Highered, där det går att söka praktikplats eller jobb utomlands.

Fantastisk möjlighet för dig som vill växa på ett professionellt plan

Mentor och adept i samtal

Vill du ha en mentor från arbetslivet?

I höst startar vi en ny omgång av mentorprogrammet där du som student får tillgång till en person från arbetslivet som ger dig konkreta tips inför ditt kliv ut på arbetsmarknaden.

Begränsat antal platser så gör din ansökan nu!

 

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

Studentinflytande

Mälardalens studentkår

Bredvid studierna

Restauranger på campus

 

 

Studentnyheter

  • Årets Global Swede från Mälardalens högskola, Amani Othman, har tilldelats utmärkelsen vid en nationell ceremoni i Stockholm, där bland annat utrikeshandelsminister Ann Linde närvarade.

  • Ministern för högre utbildning och forskning, Matilda Ernkrans, besökte MDH i Västerås måndag 20 maj. Ministern var då tydlig med att regeringen fortsatt vill att MDH ska bli ett tekniskt universitet.

  • Afroz Mirzaie Shras examen från civilingenjörsprogrammet inom produktion, innovation och logistik ledde till drömjobbet på Scania. Idag arbetar Afroz som produktionsingenjör med fokus på digital produktionsutveckling.

  • Studenter från MDH och sju lärosäten i de nordiska och baltiska länderna har fått i uppdrag från Västerås stad att tillsammans komma med idéer gällande Mälarporten, Västerås största stadsbyggnationsprojekt någonsin. Uppdraget ges inom ramen för Nordplus, som är ett nätverk för internationellt utbyte mellan lärosäten i de nordiska och baltiska länderna.

  • Mälardalens studentkår är idag den erkända studentkåren vid Mälardalens högskola för perioden 1 juli 2016 till 30 juni 2019.

Kalender

  • Bemannings- och rekryteringsföretaget Amendo finns på plats vid Karriärtorget i Västerås och pratar jobbmöjligheter och erbjuder CV-granskning.

  • Clockwork skolbemanning och rekrytering finns på plats vid Karriärtorget i Eskilstuna. De rekryterar just nu till sommarjobb för dig som läser till ämneslärare. Tag gärna med CV!

  • Välkommen till två inspirerande halvdagar där vi tillgängliggör internationell teknikbaserad forskning. Civilingenjörsprogrammets masterstudenter presenterar forskning från ett urval av nya teknikområden. Träffa nästa generation civilingenjörer och uppdatera dig om ny teknikforskning. De har koll – har du?

  • Välkommen till två inspirerande halvdagar där vi tillgängliggör internationell teknikbaserad forskning. Civilingenjörsprogrammets masterstudenter presenterar forskning från ett urval av nya teknikområden. Träffa nästa generation civilingenjörer och uppdatera dig om ny teknikforskning. De har koll – har du?

  • Välkommen på försommarkonsert med studenter från Musik- och operahögskolan vid Mälardalens högskola.

 

Lokal MDH Eskilstuna