Studenttorget

Stöd under studierna

Vi finns här för dig oavsett om du har frågor kring dina studier, parkeringstillstånd eller behöver hjälp med din uppsats, att främja din fysiska och psykiska hälsa eller att hantera stress.

Studenttorget

2019-06-04Det är till studenttorget du kan vända dig med alla dina frågor och kan vi inte kan ge dig svaret direkt ser vi till att ta reda på det! Hos oss kan du också hämta ut din tentamen, dina intyg, parkeringstillstånd och mycket mer.

Studera med funktionsnedsättning

2019-11-08En funktionsnedsättning ska inte upplevas som ett hinder för att läsa på högskolan. Därför erbjuder högskolan olika typer av stöd och hjälp för att du ska kunna studera på lika villkor som andra studenter

Studentombudsman

2019-09-11Studentombudsmannen har ett opartiskt förhållningssätt och kan hjälpa studenter som exempelvis upplever att de blivit orättvist behandlade, diskriminerade, trakasserade eller har frågor om regler och rättigheter.

Karriärtorget

2018-08-20Alla vill ha jobb efter avslutad utbildning. MDH erbjuder en rad tjänster för studenter som vill förbereda sig för arbetslivet. Här på Karriärtorget har vi samlat allt på ett ställe. Här hittar du våra erbjudanden för att öka möjligheterna till att få ett jobb när du har pluggat klart. Vid frågor hör av dig till oss på Karriärtorget!

Studievägledning

2019-10-22MDH erbjuder central studievägledning för dig som har generella frågor om studier och yrken, och specialiserade studievägledare om du har frågor om specifika utbildningsområden. Välkommen att kontakta oss!

Studenthälsan

2019-10-31På studenthälsan kan du som är student vid MDH få stöd och hjälp på olika sätt under din studietid. Vi arbetar för att främja studenters fysiska och psykiska hälsa. Att komma till oss är kostnadsfritt. Vi har tystnadsplikt och för inga journaler.

Studieteknik

2019-08-07Här hittar du olika tips och aktiviteter så att du kan ge dig själv bästa förutsättningar för att lära. Bra studieteknik och studievanor hjälper dig att lära och håller stressen borta.

Talsyntes och rättstavningsprogram

2019-06-27Du som studerar på MDH har möjlighet att ladda ner talsyntes och rättstavningsprogram på din dator utan kostnad.

 

Kontakt

E-post: studenttorget@mdh.se
Telefon: 021-10 13 10