Träffa MDH

Har du frågor och funderingar om utbildningar? Hur bostadsgarantin fungerar? Hur fungerar studentlivet? Vart kan du åka för utlandsstudier? Du har möjlighet att träffa MDH genom att du bokar ett besök på din skola men du kan också besöka oss under öppet hus eller på någon av de stora utbildningsmässorna.

 

Boka besök

Vi kan komma och informera i klassrum om våra olika program eller kanske bara prata om högskolestudier i allmänhet. Vi kan också delta med bokbord i anslutning till skolans cafeteria eller matsal, där intresserade elever kan ställa frågor om studier.

Oftast är det någon av våra studentambassadörer som kommer. En studentambassadör är en student på någon av våra utbildningar som trivs så bra att de gärna vill berätta för andra om hur det är att vara student på MDH. Studentambassadörerna är utbildade för att informera om studier, både i klassrum och vid bokbord, på utbildningsmässor, utbildningsdagar och gymnasiebesök. 

Vill ni att vi kommer och besöker er skola? Bjud gärna in oss till ett besök!

E-post: studinfo@mdh.se

Öppet hus

Är du nyfiken på MDH och våra utbildningar? Passa då på att besöka vårt öppet hus den 12 mars i Eskilstuna eller den 14 mars i Västerås.

Mer information om öppet hus