Driftmeddelanden

Viktig information om din tentaanmälan

Viktig information om din tentaanmälan

Samlad information på studentportalen ersätter mejl

Superstudiedag - Zap!

Superstudiedag

MDH bjuder in till ett tentapeppmingel där du kan du ställa frågor om examinationer och få tips om skrivande, planering, hjälpmedel och mycket mer!

Superstudiedag i Eskilstuna

Superstudiedag i Västerås

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

 

 

Studentnyheter

  • Efter batteristrul, byte av tävlingsklass och dagstemperaturer på över 40 grader har MDH Solar Car tagit sig 300 mil genom Australien. Sex dagar efter starten rullade solcellsbilen, inför ett jublande MDH-team, in i mål i Adelaide.

  • Frida Larsson är inte bara en driven beteendevetarstudent som drömmer om att arbeta med utveckling och motivation, utan även en engagerad ordförande i studentföreningen Beware. Det var tack vare hennes tidigare tjänst som reseledare som hon fick upp ögonen för att jobba med människor.

  • Mathias Ramström tog tidigare examen från sjuksköterskeprogrammet och jobbar just nu på hjärtavdelningen på Västerås sjukhus. Hans karriärmål är att arbeta som ambulanssjuksköterska, men på vägen dit vill han skaffa sig mer erfarenhet.

  • I drygt tre veckor har MDH Solar Team varit på plats i Australien för att ladda inför Bridgestone World Solar Challenge, som startar söndagen den 8 oktober. Efter flera års arbete med att bygga en solcellsbil, som ska ta dem genom Australien, har det nu blivit dags för tävling.

  • Flera av de utbildningar som studenter på MDH läser är intressanta när Volvo Group ska rekrytera medarbetare. Därför får MDH:s studenter nu möjlighet att söka praktikprogrammet Volvo Group international internship program (VGIIP), ett praktikprogram för studenter på speciellt utvalda universitet och högskolor runtom i världen.

Kalender

 

Lokal MDH Eskilstuna