• Här för dig: studieteknikcoach Marina

    Det finns flera knep att ta till för att klara av dina studier. Planera din tid, behåll fokus och motivation, träna upp minnet är några. Tisdag den 2 maj mellan klockan 12.00 och 13.00 finns studieteknikcoach Marina på plats vid studenttorget i Eskilstuna och torsdag den 4 maj är hon vid studenttorget i Västerås. Passa på och ställ dina frågor och få tips om din studieteknik!

    Läs mer om studieteknik

Nyheter

  • Liv Austen är en sångerska och låtskrivare på uppåtgående i Storbritannien. Torsdagen den 27 april kl. 12.30-13.30 delar hon med sig av sina erfarenheter som låtskrivare på ett webbinarium, som är arrangerat av MDH och som vänder sig till lärare och studenter i engelska.

  • Osman Aytar och Karl-Krister Lindholm är årets mottagare av Pedagogiskt pris. De kommer att ta emot utmärkelsen vid Akademisk högtid fredag 28 april. Med anledning av detta håller de varsin föreläsning torsdag 27 april vid MDH i Västerås.

  • I dagarna arrangerades den årliga IMF-dagen. En chans för befintliga studenter från internationella marknadsföringsprogrammet att träffa företag, knyta kontakter och få inspiration till vad som skulle kunna bli ett framtida yrke.

Kalender