LÄRPLATTFORM STUDENTPORTAL OFFICE 365 VFU

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

 

Studentnyheter

  • Under sommaren kommer högskolans studenter och alumner att instagramma på MDH:s konto @malardalenshogskola. Missa inte det!

  • MDH har infört ett nytt studieadministrativt system. Det innebär att vissa funktioner i studentprotalen länkas vidare till ett annat studentgränssnitt.

  • Från sommaren 2017 har MDH Ricoh som leverantör av skrivare. Genom en egen utskriftsportal kan du se ditt saldo, se hur mycket du har skrivit ut och hur stor miljöpåverkan just dina utskrifter har.

  • 13-14 juni 2017 arrangeras avslutningshögtid i Eskilstuna. Med den firar MDH alla studenter som läst sin sista termin vid högskolan. – Det var en jättefin ceremoni, säger Darin Rafael som precis avslutat sina studier till förskollärare.

  • Mälardalens högskola (MDH) har beviljats EPAS-ackreditering för kandidatprogrammet i International Business Management och Magisterprogrammet i internationell marknadsföring. Att få en EPAS-ackreditering är ett kvitto på att programmen har en hög kvalitet och står sig väl i ett internationellt perspektiv.

Kalender

  • Höstterminen 2017 inleds den 24 augusti med en välkomstdag. Dagen startar men en gemensam timme där du hälsas välkommen och får information om Mälardalens högskola. Därefter tar linjeföreningarna över och guidar på campus. 25 augusti fortsätter vi med introduktionsföreläsningar där du får allmän information som är till nytta för dig som student.

 

Lokal MDH Eskilstuna