LÄRPLATTFORM STUDENTPORTAL OFFICE 365 VFU

 

 

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

 

 

Studentnyheter

  • Från sommaren 2017 har MDH Ricoh som leverantör av skrivare. Genom en egen utskriftsportal kan du se ditt saldo, se hur mycket du har skrivit ut och hur stor miljöpåverkan just dina utskrifter har.

  • 13-14 juni 2017 arrangeras avslutningshögtid i Eskilstuna. Med den firar MDH alla studenter som läst sin sista termin vid högskolan. – Det var en jättefin ceremoni, säger Darin Rafael som precis avslutat sina studier till förskollärare.

  • Mälardalens högskola (MDH) har beviljats EPAS-ackreditering för kandidatprogrammet i International Business Management och Magisterprogrammet i internationell marknadsföring. Att få en EPAS-ackreditering är ett kvitto på att programmen har en hög kvalitet och står sig väl i ett internationellt perspektiv.

  • I torsdags invigdes Volvo Manufacturing Innovation Lab på MDH i Eskilstuna. Labbet finansieras av Volvokoncernen och är ett resultat av det strategiska partnerskapet mellan storbolaget och MDH. Utrustningen används redan aktivt i både forskning och grundutbildning inom innovation och produktrealisering.

  • Solcellsbilen som designats och byggts av MDH-studenter, och som ska tävla mot andra solcellsdrivna fordon från hela världen i Bridgestone World Solar Challenge i Australien den 8-15 oktober. I veckan avtäcktes MDH Solar Car med pompa och ståt på MDH i Eskilstuna.

Kalender

  • Den 29 juni till 1 juli är det dags för årets Västerås Pride. MDH finns på plats för femte året i rad.

  • Den 14 juli öppnar sen anmälan för kurser och program där det kan finnas platser kvar.

  • Höstterminen 2017 inleds den 24 augusti med en välkomstdag. Dagen startar men en gemensam timme där du hälsas välkommen och får information om Mälardalens högskola. Därefter tar linjeföreningarna över och guidar på campus. 25 augusti fortsätter vi med introduktionsföreläsningar där du får allmän information som är till nytta för dig som student.

 

Lokal MDH Eskilstuna