• Här för dig: studenthälsan

  Tisdag den 21 mars och torsdag den 23 mars mellan 12.00 och 13.00 finns Anna, Alexandra och Veronica från studenthälsan på plats vid studenttorget. Kom och gör ett stresstest och få veta mer hur studenthälsan kan hjälpa dig hitta ett lugn i pluggandet!

  Läs mer om studenthälsan

 • Kom ihåg att ansöka till kurs eller program – innan det är försent

  Missa inte att sista anmälningsdag är den 18 april! Detta gäller även för dig som redan är student. Fr.o.m. i år kommer det därefter inte vara möjligt att söka kurser och program inför höstterminen 2017.

   

 • Med bra studieteknik blir det roligare att plugga!

  Med inspirationsfilmer, lunchföreläsningar, möjlighet att träffa vår studieteknikcoach Marina och mycket mer - hoppas MDH att du som student kommer igång med dina studier!

  Läs mer om studieteknik

Nyheter

 • Du vet väl om att du kan hitta tusentals artiklar i fulltext i databasen ABI/INFORM Global, allt från vetenskapligt granskade artiklar till nyhetsreportage!

 • – Det här känns hedrande och stort. Jag är oerhört glad över att bli hedersdoktor vid MDH och jag hoppas att min nyfikenhet, kunskap och mina erfarenheter ska kunna inspirera andra. Det säger Gunilla Lööf, en av MDH:s blivande hedersdoktorer som kommer att promoveras under Akademisk högtid 28 april.

 • Under festliga former mottog igår MDH-studenten William Palm utmärkelsen Årets Teknolog vid Universum Awards på Berns Salonger i Stockholm. William studerar femte året på Robotikprogrammet och valdes ut som vinnare i konkurrens med studenter från hela Sverige.

Kalender