Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

 

 

Studentnyheter

  • Idélab är en mötesplats för studenter och medarbetare på MDH där man kan få hjälp med att utveckla sig själv eller sina idéer.

  • "Det krävs inte så mycket för att göra skillnad." Det säger MDH-studenten Albin Nilsson som fick hjälp av Idélab att utveckla sin idé om mattestöd för gymnasieungdomar.

  • Fördjupa och bredda din kunskap ytterligare genom att läsa vidare efter din grundutbildning. Med en påbyggnadsutbildning har du möjlighet att göra dig extra konkurrenskraftig genom att utveckla din förmåga att kunna hantera ännu mer komplexa frågor.

  • – Det är väldigt häftigt att se sitt eget arbete tillsammans med andras texter, att fler är intresserade av vårt arbete och att vi har gjort något viktigt. Det säger alumnerna Malin Ström och Stina Primér. Som en del av sin magisteruppsats har de skrivit ett kapitel av rapporten Samverkan i det offentliga gränslandet – Om utmaningar och möjligheter i samverkan mellan akademi, andra offentliga aktörer och invånare tillsammans med Magnus Hoppe, Anette Hallin, Bozena Guziana och Marie Mörndal.

  • Cirka 200 studenter och alumner från sjuksköterskeprogrammet besökte Karriärdagen på MDH i Västerås igår för att knyta kontakter med presumtiva arbetsgivare och få information om vilka möjliga karriärvägar det finns inom yrket.

Kalender

 

Lokal MDH Eskilstuna