Driftmeddelanden

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

Studentinflytande

Mälardalens studentkår

Bredvid studierna

Restauranger på campus

 

 

Studentnyheter

  • MDH-studenten Louise Horneman har antagits till Volvo Cars Global Graduate Programme 2018 inom logistik. Efter en tuff rekryteringsprocess stod det klart att hon valts ut till trainee-programmet, av totalt 1531 sökanden.

  • 20 april arrangeras den årliga IMF-dagen. En chans för befintliga studenter inom internationella marknadsföringsprogrammet att få inspiration om möjliga yrkesroller och knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

  • 26-årige Alexander Gårdhage kommer från Västerås, men bor i Stockholm där han arbetar som nätverkstekniker. Han tog examen 2014 och har inte haft problem med att få jobb.

  • När Linus Carlvik gick byggprogrammet på gymnasiet i Torsby hade han inte en tanke på att han skulle gå en informationsdesignutbildning på högskolan. Tack vare en kompis, som uppmärksammat de teckningar han lagt ut på Facebook, bytte han tekniskt basår i Skövde mot Informativ illustration på MDH i Eskilstuna.

  • Då skulle du trivas som biblioteksvärd på Mälardalens högskolebibliotek i Västerås! Så här säger en av dem som har jobbar här nu: ”Det perfekta extrajobbet. Du jobbar på campus där du redan spenderar mycket av din tid. Du får träffa människor och bli mer involverad i vad som händer på högskolan.”

Kalender

  • Studentombudsman Jonatan Mathiasson reder ut begreppen och berättar om dina rättigheter som student.

  • En gång om året uppmärksammar MDH sina hedersdoktorer med en särskild dag - Hedersdoktorernas dag. I år bjuder högskolan in till en spännande eftermiddag med hedersdoktor Annika Helker Lundström.

  • Den 26 april arrangeras årets idéfest där vinnaren av Idélabs idétävling kommer att presenteras. Under en fullspäckad eftermiddag och kväll kommer ytterligare pristagare att presenteras. Det väntas även mingelmiddag och inspirationsföreläsningar, och på mässområde får alla en chans att knyta värdefulla kontakter för framtiden. Konferencier under dagen är Mrs M.

  • Arbetsförmedlingen finns på plats på Karriärtorget, MDH i Västerås, för att berätta om sin kommande rekryteringsdag Tech Job Fair- en mötesplats där talanger matchas med företag inom IT och industri.

  • Volvo besöker MDH innan sommarledigheten slår till. Passa på att träffa dem och få information om deras studenterbjudande i form av exjobb, graduate program och tips på framtida karriärvägar. Och de bjuder på lunch så långt lagret räcker!

 

Lokal MDH Eskilstuna